Vill nog helst sova ett tag.16.16

Nu hamnade ett gammalt inlägg högst upp men det gör inget. Ikväll har jag teater och ska få veta vilken/vilka roller jag får i vår uppsättning av Stadsdjungelboken. Väntar med spänning och kanske en chokladboll från skolcafeterian.

Kola utan papper på.

Jag har ett tips. En grej mamma kom på i samma veva som vi möblerade om mitt rum. Om ni som jag har lite svårt för att lägga in halvanvända kläder i garderoben igen så samlas det LÄTT stora klädhögar på golvet. för att slippa det hängde jag upp en kedja i en krok i taket och så hängde jag ett par galgar i den. Och voila! så slapp man klädhögarna på golvet. Förutom att det är praktiskt är det ju faktiskt lite snyggt också, tycker jag. 


Hoffmaestro & Chraa

I helgen har min käre broder och hans kompisar varit i Falun och sett Hoffmaestro spela. Det var tydligen hurbrasomhelst och jag blir en (stor) smula avundsjuk på. Jag och ett par tusen andra var ju och såg dem på Grönan och sprang fram och tillbaka till The Storm, typ det grymmaste någonsin!
Naananananaaanana......åh pepp!

Ur någon som jag hoppas hoppas blir en roman.


För några dagar sedan var jag påväg hem och gick över Västerbron, det var kväll och minst lika kallt som nu. En man gick ikapp mig och frågade om jag ville låna hans vantar, jag såg ut att frysa, sa han. Det gjorde jag ju också. Han var lång, minst en och nittio, och hade mörkt lockigt hår som krusade sig i den fuktiga luften. Jag sa att då skulle ju han frysa om händerna, men han svarade att han hade stora och varma fickor på sin blå anorak. Så jag tog på mig hans vantar, de var senapsgula. Sen fortsatte vi gå och jag fick veta att han var fransman och arbetade deltid som tunnelbaneförare. Han tyckte om att se de vindlande spåren framför sig, sa han. Det var som om de var oändliga, aldrig tog slut. Han fick veta att jag är härifrån, från Stockholm, och att jag drömmer om en lägenhet med fönster man får plats att sitta i, och att det sötaste jag vet är ulliga kattungar. Han lyssnade på Louis Armstrong och det gör ju jag också. Sedan tog bron slut och han skulle åt vänster medan jag skulle ta fyran som kom precis då. Jag tackade för lånet av vantarna och vi sa hej då, sedan gick jag på bussen och vinkade genom fönsterrutan innan bussen rullade hemåt.


RSS 2.0